Veelgestelde vragen

Direct antwoord op al jouw vragen

Het leasen van een voertuig kan veel vragen oproepen. Vooral omdat je dit niet dagelijks doet. Wij hebben de meest gestelde vragen van onze klanten voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, bel 030-3200242 of stuur een e-mail naar info@leasemotive.nl.

Ik ben een startende ondernemer. Kom ik aanmerking voor lease?

Ja, ook startende ondernemers komen in aanmerking voor een lease. In de meeste gevallen zal je eerder in aanmerking komen voor Financial Lease dan voor Operational Lease. Het te leasen voertuig moet van toegevoegde waarde zijn voor de onderneming. In de meeste gevallen wordt bij acceptatie een aanbetaling gevraagd van 15% tot 20% van de exclusief btw aanschafprijs.

Kan ik een gebruikt voertuig leasen?

Ja, dat kan! Financial Lease is een zeer geschikte financieringsvorm voor gebruikte voertuigen. Aan het eind van de leaseovereenkomst mag de auto in de meeste gevallen niet ouder zijn dan 11 jaar.

Welke gegevens hebben jullie nodig om een aanvraag te doen?

Voor het doen van een vrijblijvende aanvraag hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • NAWTE-gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail).
  • KVK-nummer
  • Voertuiggegevens (merk/type/bouwjaar/km.stand/kenteken)
  • Aanschafprijs inclusief btw en exclusief btw
  • Gewenste leasevorm
  • Looptijd van de overeenkomst.

Voor het gemak kan je altijd het offerte aanvraagformulier invullen.

 

Ik zie alleen Zero Motorcycles op de website staan. Kan ik ook een andere elektrische motor leasen?

LeaseMotive is partner van Zero Motoren. Wij werken er hard aan om ook andere motormerken aan te sluiten. Uiteraard maken wij graag een Financial Lease offerte voor het merk van jouw keuze. Een offerte kan je hier aanvragen.

Ik heb elders al een goedkeuring voor lease ontvangen. Kunnen jullie dat beter?

Speciaal hiervoor hebben wij de offerte check in het leven geroepen. Wij controleren de elders verkregen goedkeuring op meerdere punten. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij u een beter aanbod doen. Dit is dus zeker aan te raden.

Kan ik de BTW in de lease opnemen?

Het ligt er helemaal aan voor welke leasevorm je kiest. Indien je ondernemer voor de BTW bent kan de BTW bij Financial Lease niet mee worden gefinancierd. Ben je geen ondernemer voor de BTW dan kan de BTW in de meeste gevallen wel in de financiering worden opgenomen. De maandtermijn is altijd vrij van BTW. Bij Operational Lease wordt de BTW wel in lease opgenomen. De maandtermijn wordt met BTW belast.

Kunnen jullie faciliteren in het verkrijgen van een laadpaal en een laadpas?

Wij zijn er druk mee bezig om onze dienstverlening uit te breiden. Op dit moment kunnen wij je daar nog niet mee helpen. Heb je er vragen over, stel ze gerust.

Kan ik als particulier ook leasen via LeaseMotive?

Op dit moment bemiddelt LeaseMotive enkel leaseoplossingen voor ondernemers. Wil je zelf de mogelijkheden onderzoeken of je in aanmerking komt voor een financiering van een vervoermiddel? Gebruik dan deze link om een aanvraag te starten. LeaseMotive mag u niet adviseren bij de aanvraag van een particuliere financiering.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact op met LeaseMotive via ons contactformulier of bel 06-36141893. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leasemotive.nl

Neem direct contact op

Telefoon: 030 – 320 0242
Whatsapp: 06-36 14 18 93
E-mail: contact@evfinanciallease.nl