Operational Lease de Tesla Model 3 vanaf €673,- p/m

 Altijd de beste deal

Snel en simpel geregeld

Transparant en zonder administratiekosten

Persoonlijke service

De Tesla Model 3 lease je voordelig via LeaseMotive vanaf €673,- per maand.

Leasen zonder zorgen, dat is operational lease. De leaseovereenkomst is standaard voorzien van reparatie, onderhoud en banden, verzekering en optioneel kan er gekozen worden voor winterbanden.

Operational Lease de Tesla Model 3 vanaf €673,- p/m

 Altijd de beste deal

Snel en simpel geregeld

 Transparant en zonder administratiekosten

Persoonlijke service

OPERATIONAL LEASE VANAF

€673,- P/M

BIJTELLING

12%

ACTIERADIUS

Tot 560 km

0-100 (sec)

3,4

Tesla Model 3 actieradius

Ondanks de toegankelijke leaseprijs doet de Model 3 geen concessies op uw rijgemak. Met de Standard Range (55kWh) variant kunt u tot wel 415 kilometer elektrisch rijden zonder te laden! De Long Range heeft een groter accupakket van 75 kWh en haalt daarmee een WLTP-actieradius van zelfs 560 kilometer. De snellere Performance (75 kWh) versie heeft ook een indrukwekkende range en haalt 530 kilometer op een volle accu.

Tesla Model 3 opties

De betaalbare Model 3 is zeer behoorlijk uitgerust met o.a. LED-verlichting, Keyless entry, climate control en spraakbediening. Het 15 inch touchscreen vormt het hoogtepunt van het interieur. Voor zakelijke rijders is de Volledig zelfrijdende besturing een aanrader. Andere opties zijn een zwart en wit interieur en 19 inch sportvelgen. Ook biedt Tesla metallic laksoorten aan zoals Multi-Coat Red en Midnight Silver.

Tesla Model 3 Performance

De supersnelle Tesla Model 3 Performance met Dual Motor AWD sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,4 seconden en haalt een topsnelheid van 261 kilometer per uur. De Performance ziet er ook sportief uit dankzij de grotere lichtmetalen velgen, rode remklauwen en carbon-fiber achterspoiler.

Wat kunt u van LeaseMotive verwachten?

LeaseMotive bemiddelt in leaseoplossingen, van Financial Lease tot Operational Lease en van Private Lease tot lease van motoren. LeaseMotive heeft als doel het verkrijgen van de gewenste leaseoplossing zo simpel, snel en soepel mogelijk te laten verlopen en dat met een persoonlijke aanpak. Wij kunnen de beste deal garanderen door nauwe samenwerkingen met leveranciers en importeurs aan de ene kant maar ook met leasemaatschappijen en financieringsmaatschappijen aan de andere kant.

Snelheid

Binnen 24 uur na uw aanvraag weet u waar u aan toe bent of heeft u zelfs al een leaseovereenkomst

De beste deal

Wij garanderen de beste deal door nauwe samenwerking met banken en leasemaatschappijen

Voordelig

Geen ondoorzichtige kosten achteraf zoals administratiekosten en managementfee.

Persoonlijk en duidelijk

Wij kennen onze klanten en houden van persoonlijk contact. Dat zal je merken in onze service.

Veel gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor u op rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Waar kan ik mijn elektrische auto opladen?

U kunt uw elektrische auto opladen bij de vele snellaadstations van Fastned. Op oplaadpalen.nl ziet u een handig overzicht van alle oplaadpunten in Nederland.

Het is aan te raden om ook een thuislaadstation te installeren, zodat u altijd een opgeladen auto paraat hebt. LeaseMotive helpt u bij het uitzoeken en installeren van een laadpaal aan huis.

Wat is MIA

MIA staat voor milieu-investeringsaftrek. Dit is een extra aftrekpost die van de winst van uw onderneming afgetrokken mag worden wanneer u een elektrische auto of ander milieuvriendelijk voertuig leaset. Dat komt dus naast de gunstige 8% bijtelling die ook in 2020 van toepassing is. MIA maakt het voor de Nederlandse ondernemer daarom extra interessant om een elektrische auto te leasen bij LeaseMotive.

Wanneer heb ik recht op MIA?

Elke ondernemer die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betaalt, heeft recht op MIA. Leaseauto’s die in aanmerking komen voor MIA zijn volledig elektrische auto’s, maar ook plug-in hybrides, aardgasauto’s en waterstofauto’s. Uw leaseauto moet binnen drie maanden na de besteldatum aangemeld worden bij RVO.

Wat betekent de MIA voor mijn leasetarief?

Het fiscale voordeel dat de milieu-investeringsaftrek u oplevert, wordt verrekend in het leasetarief. Volledig elektrische leaseauto’s komen in aanmerking voor 36% MIA over de eerste € 50.000,- van het investeringsbedrag. Ook de laadpaal van uw elektrische auto kan deels worden afgetrokken.

Voorbeeld:
U leaset een Tesla Model S. Bij een belastingtarief van 25% levert u dit een netto voordeel op van 36% x 25% x € 50.000,- = € 4.500,-.

 

MIA aanvragen bij Operational Lease en Financial lease

Het aanvragen van de milieu-investeringsaftrek verschilt per leasevorm. Bij operational lease bent u geen economisch eigenaar van de leaseauto. In dat geval zorgt de leasemaatschappij (lessor) zelf voor het aanvragen van MIA. De leasemaatschappij verwerkt het fiscale voordeel vervolgens in de leasetermijnen. Bij financial lease staat de auto op uw eigen balans. Als lessee bent u zelf verantwoordelijk voor de aanmelding bij RVO.

Vraag uw Tesla Model 3 leaseofferte aan

Neem contact met ons op

Telefoon: 030 320 0242

E-mail: info@leasemotive.nl

Whatsapp: 06-36141893