Hoe doe je een Financial Lease aanvraag?

Onze werkwijze

De werkwijze van LeaseMotive is simpel. Onderstaand is stap voor stap uiteengezet hoe wij met jouw aanvraag aan het werk gaan. Ons uitgangspunt is om altijd het beste leasevoorstel voor jou te bemachtigen. Daar zijn wij goed in en dat doen wij snel!

Stappenplan

Je ziet bij de dealer of op het internet een voertuig staan die bij jouw bedrijfsvoering past. Je vraagt hier een offerte aan of maakt een berekening via onze Financial Lease calculator.

 

  • Bij het aanvragen van een offerte of het maken van een berekening via de calculator voer je de gevraagde gegevens in.
  • Jouw leaseaanvraag wordt ter beoordeling aangeboden bij een of meerdere financieringsmaatschappijen.
  • Bij een akkoord ontvang je een bevestiging van acceptatie tesamen met het beste leasevoorstel. Met de koopovereenkomst of de definitieve aankoopfactuur en een kopie van jouw legitimatiebewijs kunnen wij de leaseovereenkomst opvragen.
  • Nadat de leaseovereenkomst is ondertekend en samen met een kopie van het tenaamstellingverslag door LeaseMotive zijn ontvangen, zal uitbetaling aan de leverancier plaatsvinden. De auto kan worden afgeleverd.

Het kan helaas ook voorkomen dat jouw aanvraag niet geheel wordt goedgekeurd. In dat geval doen wij jou een aangepast voorstel.

Neem direct contact op

Telefoon: 030-320 0242
Whatsapp: 06-36 14 18 93
E-mail: info@leasemotive.nl

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact op met LeaseMotive via ons contactformulier of bel 06-36141893. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leasemotive.nl