Financial Lease voor starters

Ook startende ondernemers kunnen leasen

Juist voor startende ondernemers is het interessant een Financial Lease contract af te sluiten. Als startende ondernemer heb je je financiële middelen juist hard nodig voor een vliegende start van jouw onderneming. Denk aan een investering in een website, marketing, kantoorruimte enz.

Als ondernemer is het zeer belangrijk om op tijd op afspraken te komen. Een goede auto is daarom geen overbodige luxe. Tenslotte is jouw auto ook het visitekaartje van uw onderneming.

Weet waar je aan toe bent! Met een Financial Lease overeenkomst weet je waar je elke maand aan toe bent. Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je bent economisch eigenaar van het voertuig en na betaling van de laatste maandtermijn ben je ook juridisch eigenaar.

Omdat je economisch eigenaar bent van het voertuig kom je in aanmerking voor BTW teruggaaf bij de belastingdienst. De auto staat immers op je eigen balans.

Regels voor startende ondernemers

  De meeste financieringsmaatschappijen stellen extra regels op voor startende ondernemers. Onderstaand een aantal regels:

  • Als ondernemer dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel;
  • Je dient in sommige gevallen een aanbetaling te doen van 25% over het exclusief BTW bedrag;
  • De investering dient in verhouding te staan met het verwachte toekomstige resultaat;
  • Het te leasen voertuig dient toegevoegde waarde te bieden voor de onderneming.

  Meer weten? Neem contact met ons op!

  Neem voor meer informatie contact op met LeaseMotive via ons contactformulier of bel 030-3200242. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leasemotive.nl.

  Neem direct contact op

  Telefoon: 030 – 320 0242
  Whatsapp: 06-36 14 18 93
  E-mail: info@leasemotive.nl