Wat is Financial Lease?

Financial Lease

Met hulp van LeaseMotive kunt u als zelfstandig ondernemer een personenauto, motor of een bedrijfsauto aanschaffen zonder gebruik te maken van uw eigen financiële middelen. Naast het intact blijven van de liquiditeit van uw onderneming kunt u profiteren van vele fiscale voordelen. Met de hulp van ons uitgebreide netwerk denkt LeaseMotive graag met u mee en geven wij u een weloverwogen advies. Een belangrijk uitgangspunt is voor u een zo gunstig mogelijke financial lease overeenkomst te bemiddelen welke het beste aansluit bij de specifieke wensen van u en uw onderneming.

Via LeaseMotive kunt u zowel nieuwe als gebruikte personenauto’s, bedrijfsauto’s en motoren leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs exclusief BTW. Kiest u voor een financial lease overeenkomst dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease overeenkomst kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Een financial lease overeenkomst biedt u de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

LeaseMotive biedt u de mogelijkheid een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een aanbetaling of inruil van uw huidige voertuig de maandlasten te verlagen. Het behoort tot de mogelijkheden om uw voertuig tijdens de looptijd van het leasecontract om te ruilen voor een ander voertuig. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleasete voertuig is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief het openstaand saldo van het bestaande contract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Uiteraard tot maximaal 100% van de aanschafprijs exclusief BTW.

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen u als lessee, de leverancier van het voertuig en de financieringsmaatschappij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. LeaseMotive verzorgt de gehele administratieve afhandeling voor u. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het voertuig aan u kan worden afgeleverd.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact op met LeaseMotive via ons contactformulier of bel 030-3200242. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leasemotive.nl.

Neem direct contact op

Telefoon: 030 – 320 0242
Whatsapp: 06-36 14 18 93
E-mail: info@leasemotive.nl