E-cars.nl

Import en verkoop van elektrische auto's

LeaseMotive bemiddelt de leaseactiviteiten voor E-Cars.nl

e-Cars houdt zich primair bezig met de import (ook op bestelling) en de verkoop van elektrische auto's aan ondernemingen (B2B) en dan met name de Fiat 500e. Waarom juist deze auto, vraagt u zich misschien af. Het antwoord is: "Omdat deze leuke auto niet in Nederland wordt aangeboden." Fiat verkoopt de 500e namelijk uitsluitend in Californië en Oregon. En dat heeft weer te maken met de daar geldende wet- en regelgeving. Deze twee staten verplichten Fiat namelijk om een elektrische auto op de markt te brengen.

Dat betekent niet dat de Fiat 500e een snel in elkaar geflanste EV is. Integendeel! Het is misschien wel de leukste en mooiste uit de hele 500-serie! Dichte bumpers, aerodynamische side skirts en gestroomlijnde wielen maken de Fiat 500e een lust voor het oog. Maar belangrijker is, dat de Fiat 500e ook een genot is om in te rijden. Geen koffiepotgerommel als je de auto start, geen gepiep en gekraak als je de auto in beweging zet. Je hoort namelijk helemaal niets! Het is net alsof je zweeft. En met een lineaire snelheidstoename trek je menig zwaardere bolide er op de eerste tientallen meters gewoon uit. 

e-Cars importeert momenteel alleen modellen uit 2015 en 2016, omdat deze door het aflopen van driejarige leasecontracten massaal beschikbaar komen. Oudere modellen zijn ook minder interessant in verband met de kortere duur dat je kunt profiteren van de lage 4% bijtelling. e-Cars inspecteert de auto's persoonlijk op het ontbreken van schades. Zichtbare schades op dit moment, maar ook schades die wellicht eerder zijn opgelopen en zijn gerepareerd. Wij controleren dit via het 'Vehicle History Report' van Carfax. Via Carfax controleren wij ook hoeveel eigenaars de auto heeft gehad en of het aantal gereden kilometers klopt. Wij importeren uitsluitend auto's met een beperkte kilometerstand en die maar één eigenaar hebben gehad.

Na aankomst in Nederland wordt de verlichting aangepast aan Europese eisen en ondergaat elke auto een zeer intensieve keuring door TüV Nederland. 

Wil je meer informatie over de volledig elektrische Fiat 500E? Kijk dan eens op www.e-cars.nl